Mijn nieuwe website!

“Zo, héhé, dat werd tijd!” Na een lange periode van inactiviteit heeft mijn website een broodnodige make-over gekregen. Het bouwen van website’s voor anderen is altijd leuk, maar dan kan het zomaar gebeuren dat je je eigen website even vergeet en links laat liggen.

Een nieuwe  website, maar wat nu?

De nieuwe website is niet alleen veranderd in het uiterlijk. Ook het idee en concept erachter wil ik graag veranderen. In plaats van alleen een portfolio is het de bedoeling dat ik nu een blog bij hou. In deze blog zullen dan projecten of interessante artikelen aan bod komen die ik tijdens het surfen en  hobbyen tegen kom. Onderwepen als Java, Php en Html zijn in de blogs te verwachten. Maar ook leuke en handige weetjes, feitjes en internet artikelen die ik tegenkom zal ik hier proberen te posten.

Het begin…

Voordat het echte ‘bloggen’ kan beginnen zal ik eerst nog werken aan het uiterlijk van de site. De basis is er al, maar hier en daar zullen nog details en kinderziektes moeten worden bijgewerkt.

 

17 dec workshop in de voetbalkantine van schoondijke.
Zin in een gezellige avond en een mooi kerststuk maken ?
Er zijn nog een paar plekjes vrij dus geef je snel op!!! Dit kan tot as zondag!! Opgeven kan bij Anja Temmerman
Kosten zijn € 17,50
... See MoreSee Less

AVC Aardenburg - V.V.Schoondijke vanmiddag om 14:30u op Sportpark van Dongen!
Schoondijke wist vorige week de eerste 3 punten van het seizoen binnen te halen. Zal het onze mannen lukken deze keer de punten uit Aardenburg mee te nemen?
... See MoreSee Less

Mooi weer om voetbal te kijken op de Molenkreek! F.C. Moerstraten komt op bezoek. Zal het Schoondijke lukken om de eerste punten van het seizoen te pakken? Ook worden de nieuwe polo's uitgereikt. Met dank aan VG schildersbedrijf, Bistro De Buut en VanAcker sportswear. ... See MoreSee Less

Verhage Lemahieu Cup: Om 13:00u speelt Schoondijke in en tegen Sluis om de 3e en 4e plaats. Om 15:00u wordt de finale gespeeld. Ijzendijke en Oostburg gaan uit maken wie de de Cup mee naar huis neemt. ... See MoreSee Less

V.V.Schoondijke heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less