Mijn nieuwe website!

“Zo, héhé, dat werd tijd!” Na een lange periode van inactiviteit heeft mijn website een broodnodige make-over gekregen. Het bouwen van website’s voor anderen is altijd leuk, maar dan kan het zomaar gebeuren dat je je eigen website even vergeet en links laat liggen.

Een nieuwe  website, maar wat nu?

De nieuwe website is niet alleen veranderd in het uiterlijk. Ook het idee en concept erachter wil ik graag veranderen. In plaats van alleen een portfolio is het de bedoeling dat ik nu een blog bij hou. In deze blog zullen dan projecten of interessante artikelen aan bod komen die ik tijdens het surfen en  hobbyen tegen kom. Onderwepen als Java, Php en Html zijn in de blogs te verwachten. Maar ook leuke en handige weetjes, feitjes en internet artikelen die ik tegenkom zal ik hier proberen te posten.

Het begin…

Voordat het echte ‘bloggen’ kan beginnen zal ik eerst nog werken aan het uiterlijk van de site. De basis is er al, maar hier en daar zullen nog details en kinderziektes moeten worden bijgewerkt.

 

V.V.Schoondijke heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less

V.V.Schoondijke wint eerste wedstrijd VL-cup. Hoofdplaat werd met 3-2 verslagen op het veld in Oostburg. #goedbegin ... See MoreSee Less

Vandaag om 14:30u Schoondijke 1 - Hoofdplaat 1. Derby en laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Sportpark De Molenkreek (Schoondijke ... See MoreSee Less

King Pils Party is begonnen! ... See MoreSee Less